Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Pages

Ολυμπιακή Ακτή παραλία Κατερίνη Πιερία Κεντρική Μακεδονία Olympic Beach (Olympiaki Akti) Katerini Pieria Central Macedonia Greece

https://www.youtube.com/watch?v=7roMOnf7874 Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας Σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την πόλη της Κατερίνης βρίσκεται...



https://www.youtube.com/watch?v=7roMOnf7874


Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας


Σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την πόλη της Κατερίνης βρίσκεται ο παραλιακός οικισμός της Ολυμπιακής Ακτής . Διοικητικά υπάγεται  στο Δήμο Κατερίνης ο οποίος ανήκει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας .

Ερχόμενος ο επισκέπτης θα βρει πολύ εύκολα πάρκινγκ για το αυτοκίνητο . Η παραλία είναι οργανωμένη , διαθέτει ναυαγοσώστη , ντουζιέρες , ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση και συγχρόνως υπάρχει ατελείωτος ελεύθερος χώρος για παιχνίδια στην άμμο .

Στον οικισμό θα βρείτε πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να μείνετε , ταβέρνες και εστιατόρια για το φαγητό σας αλλά και καφετέριες και μπαρ στον πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα για να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτό σας .

Η απόσταση από την Παραλία Κατερίνης είναι μόλις 3 χιλιόμετρα , από τον Πλαταμώνα 42 χιλιόμετρα και από τους Νέους Πόρους 45 χιλιόμετρα .