Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Pages

Paradise Beach Thassos Eastern Macedonia Greece Drone Παραλία Παράδεισος Θάσος Ανατολική Μακεδονία

https://www.youtube.com/watch?v=t-kjhzIfPkg Παραλία Παράδεισος - Θάσος Εξωτική παραλία , καταπράσινο πευκόφυτο τοπίο , χρυσή αμμο...



https://www.youtube.com/watch?v=t-kjhzIfPkg


Παραλία Παράδεισος - Θάσος


Εξωτική παραλία , καταπράσινο πευκόφυτο τοπίο , χρυσή αμμουδιά και κύματα που θυμίζουν Χαβάη. Αυτός είναι ο επίγειος Παράδεισος της Θάσου .

Μόλις 2 χιλιόμετρα απόσταση από τα Κοίνυρα και 21 χιλιόμετρα από το Λιμένα  , η παραλία Παράδεισος βρίσκεται στο ανατολικό κομμάτι του νησιού . Ο επισκέπτης θα βρει πάρκινγκ δίπλα στη θάλασσα (πρόσβαση από χωματόδρομο 150 μέτρα περίπου) , ενώ κάποιοι επιλέγουν να αφήσουν το αυτοκίνητο δίπλα στον κεντρικό δρόμο όπου υπάρχει και εκεί αρκετός χώρος .

Η παραλία είναι οργανωμένη , υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση για όσους το επιθυμούν , εστιατόριo και beach bar δίπλα στο κύμα και ελεύθερος χώρος για beach volley και ρακέτες .

Αν και κάποτε ήταν γνωστή ως παραλία γυμνιστών , τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο έχει περιοριστεί κατά πολύ σε μια άκρη και πλέον εκτός από νεολαία συναντάμε πολλές οικογένειες με παιδιά .