Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Pages

Potos Thassos Eastern Macedonia Greece Drone Ποτός Θάσου - Θάσος Ανατολική Μακεδονία

https://www.youtube.com/watch?v=00_8V4U0jco Πότος - Θάσος Αν οι καλοκαιρινές διακοπές σημαίνουν για εσάς καφετέριες , μπαρ και έν...



https://www.youtube.com/watch?v=00_8V4U0jco


Πότος - Θάσος


Αν οι καλοκαιρινές διακοπές σημαίνουν για εσάς καφετέριες , μπαρ και έντονη νυχτερινή ζωή , τότε ο Ποτός σίγουρα θα πρέπει να είναι μία από τις επιλογές σας .

Το χωριό βρίσκεται στο νότιο άκρο της Θάσου  και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του νησιού , κυρίως για τη νεολαία . Απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από τα Λιμενάρια , 42 χιλιόμετρα από το Λιμένα , ενώ αν κατεβείτε στο λιμάνι του Πρίνου , όπου συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι της Καβάλας , η απόσταση είναι 25 χιλιόμετρα .

Στην παραλία του χωριού μπορείτε να βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες για να νοικιάσετε ενώ ακριβώς δίπλα στο κύμα βρίσκονται τα εστιατόρια και τα μπαρ για να χαλαρώσετε μετά το μπάνιο .
Σε όσους αρέσει η εξερεύνηση των παραλίων πιο ιδιωτικά , υπάρχει η επιλογή της ενοικίασης βάρκας - σκάφους , ενώ όσοι θέλουν να κάνουν το γύρω του νησιού , διοργανώνονται ημερήσιες κρουαζιέρες .

Σε μικρή απόσταση βρίσκονται και οι παραλίες Άγιος Αντώνιος , Πευκάρι και Ψιλής Άμμος οι οποίες είναι και αυτές οργανωμένες .