Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Pages

Skala Potamia (Chrisi Akti beach) Thassos Eastern Macedonia Greece Drone Σκάλα Ποταμιάς (Παραλία Χρυσή Ακτή) Θάσος Ανατολική Μακεδονία

https://www.youtube.com/watch?v=RxbbplYLATE Σκάλα Ποταμιάς - Θάσος Βραβευμένη με γαλάζια σημαία , η ατελείωτη παραλία με τα γαλαζ...



https://www.youtube.com/watch?v=RxbbplYLATE


Σκάλα Ποταμιάς - Θάσος


Βραβευμένη με γαλάζια σημαία , η ατελείωτη παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά στη Σκάλα Ποταμιάς , η Χρυσή Ακτή , θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους από την πρώτη κιόλας στιγμή .

Με το καταπράσινο δάσος να την περιβάλλει και το όρος Υψάριο ακριβώς από πάνω της , φαντάζει ο ιδανικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας . Βρίσκεται στο ανατολικό κομμάτι της Θάσου και απέχει 13 χιλιόμετρα από το Λιμένα .

Είναι μία από τις καλύτερες επιλογές του νησιού για όσους θέλουν ησυχία και καλό φαγητό γι' αυτό και αποτελεί προορισμό για οικογένειες . Ξυπνώντας νωρίς , η ανατολή του ηλίου θα σας γεμίσει με αισιοδοξία , ενώ το βραδάκι μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια ή μπαρ που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα.

Τα νερά είναι ρηχά και κατάλληλα για μικρά παιδιά ενώ στην αμμουδιά υπάρχει χώρος για beach volley ή ρακέτες . Στον ίδιο κόλπο και σε συνέχεια της Χρυσής Ακτής βρίσκεται η Χρυσή Αμμουδιά .  Οι δύο αυτές παραλίες είναι οι μεγαλύτερες στη Θάσο .